Kategorier
Nyheter

Nya medlemmar sökes!

Kom och sjung med oss!

Vi söker ständigt nya sångarbröder och vi har tomma stolar just för dig! De enda kraven vi ställer är att du kan sjunga, är hyfsad på att läsa noter och att du är trevlig. Den sociala biten är minst lika viktig som den musikaliska och vi gör allt för att ta extra bra hand om våra nya medlemmar. När du kommer till oss första gången får du sitta med under övningen och om du tycker att vi är ett gäng du skulle passa in i så får du provsjunga för vår dirigent samt stämfiskalerna i kören.

Vi ser mycket gärna att yngre förmågor ansöker till kören så de få vi har får lite fler att utbyta erfarenheter med. Men låt dig inte avskräckas av den för övrigt höga medelåldern, vi är fortfarande unga i sinnet! 🙂

Tveka nu inte att ta kontakt med oss.

Krister Kallin – Dirigent
Mail: mail@kristerkallin.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.