Kategorier
Konserter

Dags för Vårcaprice!

Precis som vanligt en konsert i två avdelningar där vi i första avdelningen bjuder på alla de klassiska vårsångerna. I avdelning två har vi tagit in förstärkning av en gästartist med lokal anknytning, nämligen fina Amanda Flack.

Tillsammans kommer vi bjuda på en konsert med stor variation och många klassiska låtar, både i solon och Amanda tillsammans med kören. Vi utlovar en andra avdelning med skratt, fart och fläkt och med ett musikaliskt fokus. Bland annat med musik av/från Elton John, Grease!, Lill Lindfors m.fl.

Varmt välkommen på Caprice!

Förköp via Tickster, 180:- + ev. serviceavgift. Ungdom upp till 16 år gratis i vuxens sällskap. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.