Caprice! 2020

Skriven av den mar 12, 2020 o Konserter, Nyheter | 0 kommentarer

Caprice! 2020

Välkommen på Caprice 2020!

Manskörer är på väg att bli en bristvara i dagens digitaliserade och alltmer jämställda värld. Men i Örebro finns åtminstone en manskör, nämligen Manskören Lorelei, en pigg 93-åring, som dessutom haft sin nuvarande körledare och dirigent Krister Kallin sedan förra årtusendet eller i 25 år.

Förutom en första akt med de mest älskade vårsångerna kommer årets Caprice att innehålla en andra akt med namnet ”Örevision Song Contest – tredje chansen.” I denna retromelodifestival kommer nytolkningar av många kända kompositörers och låtskrivares melodier att framföras, bland dessa kan nämnas Guiseppe Verdi, Wilhelm Petersson-Berger, Jokkmokksjocke och After Dark. Publiken kommer att ges tillfälle att rösta på sina favoriter bland melodierna.

Det ryktas också att Krister Kallin kommer att framföra en helt nyskriven version av megahiten ”Tillbaka till naturen”. Liksom de senaste åren är de flesta av texterna i akt 2 helt nyskrivna för detta evenemang.

När: Lördagen den 25 april, kl 16:00
Var: Pingstkyrkan Elim, Nygatan 10.

Förköp: Tickster.com

468 ad